Važna napomena!

Informacije o popustima i pogodnostima su zastarjele tako da ih uzimate s rezervom. Odgovorne osobe kluba će provjeriti informacije čim se ukaže prilika.

Popusti vrijede

isključivo za članove OK Varaždin 2 uz predočenje iskaznice.

Raspon popusta kreće se od 20 – 40 %.

Auto dijelovi TOKIĆ

Auto dijelovi TOKIĆ
Optujska 169
Varaždin


popustna grupa 25-40 % u zavisnosti od dijelova

Tkalec servis i dijelovi

Krajem 2013 godine dogovorena je suradnja sa tvrtkom Tkalčec autodijelovi i servis iz Sračinca.

Članovi OK Varaždin 2 uz predočenje iskaznice kluba u mogućnosti su ostvariti određene povoljnosti  za svoje stare i  nove limene ljubimce kako slijedi:

 – rabat od 20 % na dijelove
 – rabat od 15 % na akumulatore

Rabat se odnosi na sve vrste plaćanja: gotovina, maestro katice i obročno plaćanje ( Zagrebačka banka )

Za robu koja se nalazi na akciji ne postoji mogućnost odobrenja dodatnog rabata.


Niže navodimo lik stranice , te osobitu pozornost skrećemo na on-line kataloge za dijelove koji se nalaze na početnoj stranici.

http://tkalcec.hr/

Auto kuća Bunić

Na temelju međusobnih razgovora dostavljam pregled pogodnosti koje naša tvrtka može ponuditi članovima OTK Varaždin 2.     De i montaža guma te balansiranje na osobnim, terenskim i dostavnim vozilima po cijeni – čelična felga 40 kuna/kom neovisno o dimenziji – ALU felga 80 kuna/kom neovisno o dimenziji   -originalni Mercedes Benz dijelovi 10-15 % popusta -originalni dijelovi za marke Chrysler, Jeep, Dodge, Lancia (FIAT) 15-20 % -zamjenski dijelovi za razne tipove 15-25 % ovisno o dobavljaču -motorna ulja 20-30 % -povoljni uvjeti mehaničarskih i limarskih radova (cijena ovisi o količini utrošenih sati, hitnosti i složenosti popravka, s time da bi veći popravci i popravci koji nisu hitni imali nižu cijenu radnog sata) -prijevoz vozila vučnom službom (cijena bi se dogovarala ovisno o relaciji i terminu prijevoza) -kupnja guma raznih proizvođača     S obzirom na širinu ponude i razne specifičnosti teško mi je sve detaljno navesti, predlažem da se u slučaju potrebe članovi jave direktno meni putem e-maila ili osobno gdje bi na konkretnom slučaju pokušali naći najbolje i najpovoljnije rješenje.   Ujedno napominjem da se ponuda odnosi na članove OTK Varaždin 2 i nije vezana isključivo za oldtimer vozila .  
  Zdenko Bunić Auto Kuća Bunić d.o.o. Kučanska 21, 42000 Varaždin Tel: 042/305-814 Fax: 042/305-811 e-mail: [email protected] www.auto-kuca-bunic.hr

LADIĆ

Križanićeva 27, tel: 042/212-868

ROGINA – brtve

ROGINA BRTVE

Pogledajte detalje – izrada brtvi za motore i industrijske strojeve

AUTO KREŠO – novi popust !!

Novo dogovoreno sa Auto Krešo trgovinom rezervnih dijelova . NOVI  POPUST 30 % !!!

SZAKAL METAL d.o.o.

SZAKAL METAL d.o.o. – Miškinina bb –  uvoznici za dijelove –motorna grupa (ležajevi, karike, pumpe, kočioni sistemi , semerinzi, brtvila i ostalo). Uvoznici su ulja – japanske marke – kvalitetna ulja   – na sva ulja daju nam popust od 30 % (Castrol, Mobil, Valvoline, i ostalo.) – popust 30 % na sav njihov program osim dijelova koji su trenutno na akciji – na kompletne glave motora daju popust  20%   Mogućnost naručivanja dijelova ( čak i originalnih ) sa rokom isporuke od 2 dana.  

QUIRINIUS d.o.o.

Quirinius d.o.o. – ulica Optujska  ( prijašnji Citroen ) –  BOSCH servis.  – popust 20 % na usluge servisa     Djelatnost – servis svih BOSCH sklopova koji se nalaze u automobilima – čiščenje injektora – bosch pumpe, – kočioni sistemi – čiščenje karburatora-ultrazvučno 100% očisti karburator i odmah ga podesi sa svim parametrima – optika-geometrija kotača – servis kočionih sistema i ostalo

@